Edirne Davetiye Bu Fırsatı Kaçırmayın

No Comments

turkiyedavetiye5

edirne-davetiye1

En ucuz davetiye

Düğününüz, nişanınız, sünnet düğününüz ve buna benzer olan özel günleriniz için En ucuz davetiyeyi bastırmak herkesin en büyük hayalidir. Herkes gibi sizlerde bu özel günlerinizin unutulmaz kılınmasını sağlayacak olan En ucuz davetiye modelleri arasında size en uygun olan davetiyeyi bastırmak için en doğru yerdesiniz.

En ucuz davetiye modelleri

Özel gününüzde sevdiklerinize haber vermenin en anlamlı yolu olan davetiye ile haber vermek için En ucuz davetiyeyi bastırmak için firmamızın sizlere sunduğu davetiye modellerini inceleyebilirsiniz. En ucuz davetiye modelleri arasında yer alan modellerden istediğinizi bastırmak için bizlerle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Firmamızın sizlere sunduğu modeller arasında isterseniz en uygun fiyatlı olanları, isterseniz de farklı tasarım ile hazırladığımız modelleri seçerek En ucuz davetiyenin sahibi olabilirsiniz.

Davetiyenizin şık, sade bir tasarıma sahip olmasını istiyorsanız sitemizde bulunan modeller arasında sizin için en uygun olan modeli seçebilirsiniz. Eğer farklı tarzda davetiye bastırmak istiyorsanız da bu sefer yapmanız gereken sitemizde bulunan davetiye tasarlama bölümünden istediğiniz modeli tasarlayabilirsiniz. İstediğiniz davetiye modelinin üzerinde yer almasını istediğiniz bilgileri bizler ile paylaşarak burada bulunan “Ücretsiz numune “ iste bölümünden sizlere en kısa süre içerisinde istediğiniz davetiye örneği gönderilecektir. Özellikle de kısa süre içerisinde gönderdiğimiz bu numuneden sonra sizlerin onay vermesi durumunda firmamız çalışmalarına başlayacak ve dilediğiniz tarihte sizlere davetiyelerinizi ulaştıracaktır. Online olarak hizmet vermenin yanı sıra kapınıza kadar gönderilecek olan davetiyeler ile birlikte sizler için uğraştırıcı olan bu işi kısa süre içerisinde hallederek, diğer işlerinize vakit ayırabilirsiniz.

250 TL ve üzerinde yapacağınız davetiye siparişlerinde herhangi bir kargo ücreti talep etmeyen firmamızdan aynı zamanda ücretsiz olarak numune isteme şansınızda bulunmaktadır.

En ucuz davetiye modelleri arasında dilediğiniz davetiyenin sizlere ulaşmasından hemen sonra sitemizde bulunan müşteri yorumları bölümünden firmamız hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı yazarak daha iyi hizmet vermek için destekte bulunabilirsiniz.

Türkiye davetiye üzerinden vereceğiniz siparişler için online sipariş bölümünden dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir